De dag goed beginnen? Uw partner een plezier doen? Of moederlief eens flink in de watten leggen? Daar is onze ontbijtservice in Bladel en omstreken perfect voor!

Makkelijker dan zelf een ontbijt op bed serveren, maar net zo lekker, vers en compleet natuurlijk. Onze ontbijtdoos bestellen is het perfecte mooie gebaar en zal de ontvanger ongetwijfeld blij verrassen. In de ontbijtdoos vindt u harde en zachte broodjes, zoet en hartig beleg, boter, gekookte eitjes en verse jus d’orange. Ook stoppen wij er altijd iets extra’s bij, zoals een lekkere koffiekoek of mueslikoek. Alleen het bestek zit er niet bij. Begin uw ochtend met een overheerlijk ontbijt aan huis en u kunt er tot aan de avond tegenaan!

Voor het ontbijt betaalt u slechts € 39,99 en dat voor een volledig gevulde doos. Het bezorgen zit bij deze prijs inbegrepen. Vanuit Bladel leveren wij in de omgeving bij u aan huis op een tijdstip naar uw keuze.

Bestel een lekker ontbijtje!

Praktische informatieVan Bakkerij Luigi


Openingstijden

5 dagen per week genieten van heerlijk verse specialiteiten!

Openingstijden

maandag gesloten dinsdag gesloten woensdag 07:30–14:00 donderdag 07:30–14:00 vrijdag 07:30–14:00 zaterdag 07:00–14:00 zondag 08:00–12:00


Adresgegevens

Bezoek onze winkel in Bladel of laat uw bestelling thuis bezorgen!

Adresgegevens

Bakkerij Luigi van Dissellaan 24 5531 BR Bladel Tel 0497-381927

Contactformulier

Webshop

Bestel tot 2 uur 's nachts uw bestelling voor de volgende dag!

Webshop

Tot 2 uur 's nachts bestellen voor de volgende dag, Afhalen in de winkel of aan huis bezorgd in de brede regio. Gratis bezorgd vanaf € 15,00

Naar de webshop

De toekomst

Anja en Luigi hebben jaren geleden de bakkerij overgenomen van Adams. Samen met hun 2 kinderen Isa en Evita wonen ze boven de bakkerij. ‘Het is heerlijk wonen in Bladel en ook erg gemakkelijk wanneer je boven je werk woont. Dat brengt een hoop voordelen met zich mee. Aan de andere kant ben je altijd aan het werk, maar als je dat met veel plezier doet, is dat totaal niet erg. Wij hebben ons vol overgave gestort op dit nieuwe avontuur en zijn erg blij dat we de uitdaging aangegaan zijn. Na jaren voor andere bakkers gewerkt te hebben is het toch het mooist om je eigen zaak te hebben.We vinden het gelukkig allebei een prachtig vak. Je bent elke dag bezig met het maken van pure producten en je mag ze ook nog eens direct verkopen aan je klant. Het is heerlijk om klaar te staan voor je klanten, ze te helpen en ze met een lach de winkel uit zien gaan. We hopen dat we dit nog vele jaren in gezondheid mogen doen. Onze kinderen zijn nog te jong om over hun toekomst na te denken, maar stiekem hopen we wel dat ze ooit voor het bakkersvak gaan kiezen.’ aldus Anja en Luigi.

Bekijk het hele assortiment