Verwen uw (vakantie)gasten met de ambachtelijke houtoven pizzabodems van Luigi!

Luigi bakt speciaal voor de zakelijke doelgroep heerlijke pizzabodems met zuurdesem. Dit geeft de bodem een uitgesproken smaak en een krokante korst. U kunt uw gasten binnen no time een fantastische pizza voorzetten, met uw eigen beleg naar keuze. De pizzabodems van Luigi zijn gemaakt met de beste ingrediënten en volgens een oude familietraditie. Het deeg rijst minimaal 48 uur, wat goed is voor de smaak en de gezondheid. Zuurdesem is bovendien beter voor de spijsvertering, omdat het fytine afbreekt.

U kunt de pizzabodems in verschillende varianten bestellen, namelijk met en zonder kaas (echte Italiaanse mozzarella, fior di latte), een bodem met alleen tomatensaus of alleen een neutrale bodem. U kunt ze gekoeld of bevroren laten leveren aan huis. Ze zijn gekoeld 5 dagen te gebruiken of in te vriezen voor later gebruik.

U kunt ook promotionele ondersteuning krijgen van Luigi, die u het unieke verhaal van zijn bakkerij kan vertellen. Hij kan u ook helpen bij de opstart en een demo geven van hoe u de beste pizza’s kunt bakken.

Wilt u meer weten of een offerte op maat ontvangen?

Neem dan contact op met Luigi via pizza@bakkerijluigi.nl of bel 0497-381927. Bakkerij Luigi: liefde voor lekker & puur, een oude familietraditie.


Contact opnemen